以文本方式查看主题

- “迎风飞翔”论坛 (https://flywithwind.org/forum/cgi-bin/leobbs.cgi)
-- 城市论谈 (https://flywithwind.org/forum/cgi-bin/forums.cgi?forum=2)
--- [閒聊]A VERY BAD NEWS ON ME.....and PLEASE HELP ME T___T (https://flywithwind.org/forum/cgi-bin/topic.cgi?forum=2&topic=695)

-- 作者: ☆小翼☆
-- 发布时间: 2004/09/18 07:26am

[这个贴子最后由☆小翼☆在 2004/09/18 06:33pm 第 1 次编辑]

:em34:  :em34:  :em34:
嗚嗚.............
早前,老爸因為覺得部PC好有問題,令佢用唔到....
想自己format個window,咁我就將我d要的files save左我的資料夾那裡la
但,因為F:唔夠大,所以我就save去E: la...好la,我老爸要format 個window la...

不過我覺得佢不但沒有format到,反而install多次個window(i think)
咁樣唯有叫我哥幫手la,誰不知......我的惡夢.....我哥竟然成個hard dise format左...
我部pc有兩個hard dise,一個係分了C,D & E,一個係F...
so...all of my files have been disappeared...!!!!T___T
而且...我唔記得左我個qq的password.....用唔番之前0個個.....唉.....

不幸中之大幸就係....i did backup the files of me....but except music file
因為music file太大,所以我想分開backup,不過因此部PC....有問題,so.....我唔可以及時backup.....

所以好希望各位可以可憐我,send d 福山,M7,HB and JAM Project 的歌比我....
多謝各位.... :em17:

-- 作者: 新new白yip
-- 发布时间: 2004/09/18 08:37am

哦...
原來你想要歌...
去ftp 度慢慢dl = =

-- 作者: MR.BIG
-- 发布时间: 2004/09/18 08:38am

上我发的大量摇滚下载中下吧

-- 发布时间: 2004/09/18 02:19pm

TO 新new白yip:
你的ftp係....?

TO MR.BIG :
唔....不好意思,在那裡呀.....

-- 作者: keele
-- 发布时间: 2004/09/18 08:47pm

真是很不幸. 還好啦, 都可以download回來的

http://www.flywithwind.org/bbs/cgi-bin/topic.cgi?forum=2&topic=683&show=0
Mr.Big兄所說的應該是這張貼的内容吧 ?

-- 作者: MR.BIG
-- 发布时间: 2004/09/19 00:38am

是啊,就是这帖

-- 作者: FWW8FB
-- 发布时间: 2004/09/19 03:37am

默哀。试试 BT 下吧,我的 FTP 已经不开了:
http://www.flywithwind.org/bbs/cgi-bin/topic.cgi?forum=1&topic=63&show=0

不过 HB,福山,JAM Project 的歌我就少啦,都没人发给我……

-- 作者: 封冷
-- 发布时间: 2004/09/19 08:32am

阿弥佗佛,施主,节哀拉
而且阁下之英文水平不是一般的高,厉害

-- 发布时间: 2004/09/19 00:15pm

英文ok又點.....我的中文水平卻是強差人意......

多謝大家的幫忙,不過又有一個問題了....
那就是...我不懂怎麼用bt呀...="=;;

-- 作者: 封冷
-- 发布时间: 2004/09/19 00:20pm

DOWN个BT软件就OK拉
反正站上有种

-- 发布时间: 2004/09/20 04:25pm

多謝大家的幫忙,不過....
我不太懂用bt呀....
and, 我好似dl唔到那些歌in bt呀...>"<;;

-- 发布时间: 2004/09/21 09:23am

[quote][b]下面引用由[u]☆小翼☆[/u]在 [i]2004/09/20 00:25am[/i] 发表的内容:[/b]
多謝大家的幫忙,不過....
我不太懂用bt呀....
and, 我好似dl唔到那些歌in bt呀...>"<;;
[/quote]

你用的是我建议的 BitComet 么?

-- 发布时间: 2004/09/21 11:00am

我唔係好記得係別人send bt比我還是自己找的了.......
總之就唔係你建議的那個

-- 作者: lbbqq
-- 发布时间: 2004/09/21 00:58pm

我sent给你的不就是bitcomet嘛,还说不是,怎能这样污蔑我~~~~5555

-- 作者: basara
-- 发布时间: 2004/09/21 01:09pm

[quote][b]下面引用由[u]新new白yip[/u]在 [i]2004/09/17 04:37pm[/i] 发表的内容:[/b]
哦...
原來你想要歌...
去ftp 度慢慢dl = =
[/quote]
在深夜人少点,网速相对快点,把机开着,让他自己下载,明天醒来就DOWN完啦!

-- 作者: FIRE!
-- 发布时间: 2004/09/21 02:19pm

……我想要 MY SOUL FOR YOU 的和玄譜……六綫的……樓主有嗎??

-- 发布时间: 2004/09/21 02:54pm

[quote][b]下面引用由[u]basara[/u]在 [i]2004/09/20 09:09pm[/i] 发表的内容:[/b]
在深夜人少点,网速相对快点,把机开着,让他自己下载,明天醒来就DOWN完啦!
[/quote]

那不就要開一晚?!
我老爸會否......好心幫我turn off the pc 呢......="=

-- 发布时间: 2004/09/21 03:35pm

[quote][b]下面引用由[u]FIRE![/u]在 [i]2004/09/20 10:19pm[/i] 发表的内容:[/b]
……我想要 MY SOUL FOR YOU 的和玄譜……六綫的……樓主有嗎??
[/quote]

我好好奇你為何會問我呢?

-- 发布时间: 2004/09/23 05:21am

[equote][b]下面引用由[u]☆小翼☆[/u]在 [i]2004/09/20 10:54pm[/i] 发表的内容:[/b]
那不就要開一晚?!
我老爸會否......好心幫我turn off the pc 呢......="=
[/equote]
可以续传的,关掉了,第二天晚上继续即可。

© 中文版权所有: 迎风飞翔  版本: LeoBBS X Build060331